FIRA ALTERNATIVA

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/firaalternativa.cat/httpdocs/includes/file.phar.inc).

El Parc de Can Villar

El parc de Can Villar és l'espai que ens acull durant la Fira, l'espai on ens reunim per preparar-la, és potser un dels motius de la Fira.

El poble de Sant Pol de Mar es troba situat a la comarca del Maresme i a tan sols 49 Km. de Barcelona. Es pot arribar amb vehicle per la carretera N-II, o bé per l’autopista C-32 (sortida Sant Pol), i amb el tren de rodalies (línia Barcelona-Maçanet-Girona).

- Vols veure com arribar? Programador de rutes en línea

 

Accessos a Sant Pol de Mar

A Sant Pol de Mar podem accedir-hi des de diferents llocs i amb diferents mitjans. Amb vehicle propi es pot accedir per l’autopista C-32 (antiga A-19), sortida Sant Pol, o bé per la Nacional II, baixant pel passeig de la Riera, entrant pel casc urbà o bé per la carretera B-608 de Sant Cebrià de Vallalta. (foto dels cartells de sortida des de les diferents carreteres)

També podem accedir amb tren de rodalies (RENFE), que va des de l’Hospitalet de Llobregat fins a Maçanet-Massanes fent la seva parada a Sant Pol de Mar just davant de la platja dels Pescadors.

Horaris RENFE

Existeix un servei de Bus en horari nocturn que circula entre Barcelona i Pineda de Mar, fent diverses parades al llarg del recorregut.

Horaris